Contact

Lees je slim met deze boeken!

Wil jij een echte SEO kenner worden? Of wil je je kennis gewoon bijspijkeren? Dan is een boek over SEO de ideale uitkomst. Er is een enorme diversiteit aan boeken over dit onderwerp. Daarbij kun je de meeste boeken ook gemakkelijk bestellen als Ebooks. Bekijk het Boeknet.nl overzicht van boeken voor van de in onze ogen meest geschikte boeken voor starters.

SEO voor Dummies

Speciaal voor de nieuwkomers onder ons, is het boek 'De kleine SEO voor Dummies' uitgebracht. In dit boek gaan ze aan de slag om jou inzicht te geven in zoekmachines, zodat je meer bezoekers op jouw website genereert. Het boekje staat verder vol met tips en trucs over hoe jij dit kunt aanpakken. Heb jij interesse in 'De kleine SEO voor Dummies'? Bestel het boek hier.

Schrijven voor SEO in 60 minuten

Dit interessante en duidelijk boek over SEO is verkrijgbaar in zowel paperback als Ebook. Net zoals het boek voor Dummies, heb je na het lezen van dit boek je kennis op het gebied van SEO verbreedt. Het boek is makkelijk te lezen en ideaal voor mensen met weinig tijd. Verder worden belangrijke hoofdvragen centraal gesteld: Hoe kun je opvallen? En wat zijn de juiste woorden?.

SEO voor Webprofessionals

Ben jij al een echte webprofessionals, maar wil je weer helemaal op de hoogte zijn van de laatste trends? Dan is dit SEO voor Webprofessionals boek voor jou weggelegd. Door het boek te lezen, doorloop je weer alle onderwerpen met betrekking tot SEO. Kan jij dit boek gebruiken voor je werkgebied of misschien wel tentamen? Klik dan hier om hem te bestellen.

Naast SEO boeken, zijn er ook boeken over het redigeren van teksten. Deze boeken zijn een handige hulpmiddel bij het verbeteren van uw webteksten.

Teksten redigeren

Het boek is uiterst geschikt voor bedrijven die teksten redigeren, maar ook voor copywriters zelf. Het boek vat namelijk de belangrijkste aspecten van het tekstschrijversvak samen in 159 pagina's. Het boek bevat een gemakkelijke checklist die je helpen bij het beoordelen van een tekst. Bovendien worden de regels voor spelling, leestekens, stijl, woordkeuze, zinsbouw etc. bespreekbar gemaakt. Wil jij het boek graag hebben? Bestel hem hier!

Secretaresse assistent wijzer

Niet alleen copywriters hebben met het schrijversvak te maken, maar secretaresses moeten tekstueel ook sterk zijn. Zo is het bijvoorbeeld ook voor secretaresses belangrijk dat er goed gelezen en uitstekend gecommuniceerd wordt. Bij dit boek bespreken ze waar de secretaresse allemaal op moet letten bij het redigeren van teksten. Bestel het boek hier!

Meest voorkomende tekstfouten in webshops

Natuurlijk wil je als webshop zoveel mogelijk omzet draaien. Om dit waar te maken, houd je je webshop continu up-to-date. Het is belangrijk dat je je producten aantrekkelijk presenteert en e...

Lees meer
Psychologie en tekstschrijver

Wanneer je ervaring hebt met copywriting, weet je dat de vakken psychologie en communicatie elkaar goed aanvullen. Met psychologie wil je namelijk ook het verhaal duidelijk overbre...

Lees meer
Onmisbare webshopteksten

Om ergernissen van (potentiële) klanten te voorkomen, is het van belang dat er een duidelijke pagina over retourneren en ruilen aanwezig is. Zorg dat dit zichtbaar is voor ...

Lees meer
Over advies digitaal

Lees meer
Copywriting

Lees meer
Webshopteksten

Lees meer
Copyright © 2021 - adviesdigitaal - Meer digitaal advies | Privacy & Disclaimer | Sitemap